nieuwsbrief


Intence opleidingen zijn coachingsopleidingen met het hart als kompas.

Het nieuwe aan Intence opleidingen:
Alles groeit groter,  zo ook Intence opleidingen. In januari is de nieuwe opleiding Transformatie coachen en de nieuwe opleiding tot Creatief kindercoach gestart. Twee mooie nieuwe opleidingen binnen het aanbod van Intence opleidingen.  Intence opleidingen gaat  vanaf heden vallen onder Hardtzaken. Hardtzaken staat voor de beweging die je maakt je gaat van 'hard' naar 'hart'. Als je een opleiding volgt bij Intenceopleidingen of als je individueel langs komt voor een sessie.

Afbeelding invoegen


Met veel plezier en liefde presenteer ik het nieuwe aanbod van Intence Opleidingen.
Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor een opleiding of workshop. En let op: nu met vroeg-boek korting.


De opleiding tot Creatief Kinder- Coach
Je leert het vak van creatief coachen voor kinderen. Je krijgt 'tools' om kinderen en ouders te begeleiden met creatieve methodes. Je leert gespreksvaardigheden die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Je leert hoe je angsten kunt neutraliseren, ander gedrag kunt aanleren, trauma's kunt helen en hoe een kind zich weer gelukkig en blij kan voelen. De opleiding vindt plaats op vrijdagmiddagen
Kijk voor info op:https://www.intenceopleidingen.nl/creatieve-opleidingen/opleiding-creatieve-kindercoaching/

De opleiding Creatief Coachen                                                                                                        Voor mensen die weten dat een beeld veel meer zegt dan woorden. Voor mensen die willen leren om anderen te coachen om meer te gaan voelen, om te gaan leven vanuit hun hart. Naast een persoonlijke ontwikkeling die deze opleiding met zich meebrengt, leer je jezelf ook professioneel te ontwikkelen. Je leert het beroep van Creatief coach. Deze opleiding wordt op maandagmiddagen gegeven en op vrijdagmiddagen.
Kijk voor info op: https://www.intenceopleidingen.nl/creatieve-opleidingen/korte-creatieve-therapie-opleiding/


Tweede jaars opleiding Creatief Coachen                                                                                                In het tweede jaar ga je de verdieping in. Je leert zelf creatieve activiteiten te ontwikkelen. We kijken gezamenlijk naar je beroepshouding en hoe je dit mooie werk in de wereld kunt zetten. Het tweede jaar wordt gegeven op zaterdagmiddagen.
Kijk voor info op: https://www.intenceopleidingen.nl/creatieve-opleidingen/korte-opleiding-creatieve-therapie/
 

Opleiding Transformatie Coachen                                                                                                       Deze opleiding leidt je op tot bewustzijnscoach. Je leert om mensen te openen in bewustzijn en hen terug te brengen naar hun authentieke staat van zijn. Maar bovenal om te openen in liefde.
 Je leert:
 1)  hoe je het ego kunt doorzien
 2)  trauma's kunt helen
 3)  beperkingen kunt opheffen
 4)  belemmerende overtuigingen kunt veranderen
 5)  hoe mensen in hun kracht kunnen staan
 6)  hoe de energie kan stromen
 7)  hoe je je één kunt voelen met alles dat is
 8)  kan afstemmen op de ander en het groter geheel.
 Dit is een prachtige nieuwetijdse opleiding. Voor mensen die anderen willen begeleiden om te openen in bewustzijn en liefde. Om met zachte ogen naar zichzelf, situaties en anderen te kijken.. Deze opleiding wordt gegeven op zaterdagmiddagen of op dinsdagmiddagen.
 Kijk voor info op: https://www.intenceopleidingen.nl/opleiding-transformatie-coachen/

Een workshop creatief coachen                                                                                                         Je oriŽnteert je op het vak van creatief Coach. In één middag ervaar je de werking van dit mooie beroep. Je wordt gecoacht en je coacht zelf. Je krijgt een goede indruk van dit mooie vak.
Kijk hier voor informatie:https://www.intenceopleidingen.nl/creatieve-opleidingen/workshop-coaching-creatief/ 
 

Een workshop Coachen met Chakra'                                                                                                   Tijdens deze workshop leer je hoe je met het Chakracoachingspad kunt coachen. Je leert over de globale werking van de chakra's, hoe je blokkades op kunt heffen en energie weer kunt laten stromen. kijk hier voor meer info:
https://www.intenceopleidingen.nl/creatieve-opleidingen/coaching-cursus-met-chakras/
 
Nu met vroegboek korting
Velen zijn je al voor gegaan en volgden een opleiding bij Intenceopleidingen. Merk jij dat je enthousiast bent, meld je dan aan. Mocht je vragen hebben, schroom niet en bel gerust. Wat verder nieuw is is dat je je via de Webshop kunt aanmelden.  Let op nu met vroegboek korting. Leuk als je mee doet. Mocht je nog iemand weten die hierin geÔnteresseerd is stuur deze nieuwsbrief graag door.
 Bedankt voor het lezen van mijn nieuwsbrief.

Afbeelding invoegen

Voor meer informatie kijk je op https://www.intenceopleidingen.nl/

Bij vragen kun je bellen of mailen

tel 06-24111962

e-mail: info@intenceopleidingen.nl

.                                                                                                                                                     

 
 
  
 
 
 
 
 
 

 
 
Mijn contact informatie is:
info@intenceopleidingen.nl
info@margoscreatievepraktijk.nl

www.hardtzaken.nl
www.intenceopleidingen.nl
www.transformatiecoachen.nl
www.margoscreatievepraktijk.nl


 06-24111962
   Facebook
  

Har(d)tzaken
 Fuutstraat 22
3312 RJ Dordrecht 

 

 U kunt zich hier uitschrijven voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp