Seksualiteit & intimiteit

Verbinden in seksualiteit & intimiteit
 
Workshop Seksualiteit& intimiteit in relaties
Wil jij  je relatie verdiepen? Wil jij uit de ingeslepen patronen stappen? Het vuur tussen jullie weer eens op laten laaien? En gewoon weer eens extra tijd maken voor elkaar?
Dan is deze workshop wat voor jullie.
Deze workshop is voor koppels. Twee aan twee ga je uitzoeken, hoe jullie relatie verdiept kan worden. We kijken in deze workshop van drie avonden naar, wat zijn de sterke punten in jullie relatie?, wat bind jullie, maar ook wat zijn de wrijfpunten en hoe kunnen jullie daarin dichter naar elkaar toe komen? Wat zijn jullie patronen en wat zou er kunnen veranderen? Dat alles met als doel om dichter naar elkaar te groeien en meer te verbinden. Ook werken we aan jullie stille verlangens ten aanzien van seksualiteit en  het uitspreken daarvan. We nemen je mee op reis naar elkaar, door middel van creatieve, verbale en lichaamsgerichte opdrachten. We werken met de kleren aan.
Deze training wordt gegeven door Leo & Margo meer dan 30 jaar bij elkaar en nog altijd bezig met hoe kunnen wij verdiepen? Welke afzonderlijke verlangens leven er in ons, en hoe passen die in de vorm van de relatie die wij bedacht hebben en welke ruimte is daar? Hoe kunnen wij naast een koppel ook individu blijven?
Deze training kost 150 euro per koppel voor drie dinsdagavonden  08-05-2018, 22-05-2018, 05-06-2018 van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Fuutstraat 22 in Dordrecht.
 
 
 
Afbeelding invoegen
 
Voor vragen of aanmelding.
tel 06-24111962