hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid, je kunt van valkuil naar kwaliteit.
 
Hooggevoeligheid.
Ben je hooggevoelig en ervaar je daar last van? Zou je graag beter met je hooggevoeligheid om willen gaan? Zou je jouw gevoeligheid als kwaliteit willen leven? Dan is creatieve en energetische therapie/coaching bij uitstek geschikt.
 
Visie                                                                                                                                                                                                          Veel hooggevoelige mensen ervaren last van hun hooggevoeligheid. Ze ervaren bijvoorbeeld dat ze gauw overprikkeld raken. Hebben last van energie tekort, pikken gemakkelijk allerlei gevoelens op van andere mensen, zijn heel gauw moe, willen zich het liefste afsluiten of isoleren. Door de nadelige effecten van hooggevoeligheid ontwikkelen veel mensen op onbewust niveau overlevingsmechanismen die niet effectief zijn. Ze sluiten bijvoorbeeld onbewust hun gevoel af en proberen vanuit hun hoofd regie te nemen. Een strategie die niet effectief is, want daardoor creŽer je overgevoeligheid. Maar wat als hooggevoeligheid een kwaliteit is en dat je gewoon midden in het leven kunt staan zonder er al te veel last van te hebben?
 
Werkwijze                                                                                                                                                                                                  Gezamenlijk gaan we op zoek naar wat jouw belemmert en hoe je daar mee om kunt gaan. We kijken waar je jezelf als hooggevoelige ondermijnt. En hoe dat in de toekomst anders kan. Ik ben zelf ook zeer hooggevoelig en zodoende weet ik de valkuilen maar tevens weet ik hoe je van valkuil naar kwaliteit kunt gaan. Stapsgewijs laat ik je ervaren dat je midden in de maatschappij kunt staan, zonder jezelf te verliezen of overspoeld te worden. Naast gesprekken maak ik gebruik van ervaringsgerichte werkvormen en daardoor groeit er bewustzijn over hoe je anders met je hooggevoeligheid om kunt gaan. Je leert om gevoelens te ervaren en weer los te laten. Om gevoelens niet met gedachtes te voeden, wat veelal onze moeite vergroot.
 

Afbeelding invoegen  

  Als je je goed bewust bent van jouw eigen energie, dan kan hooggevoeligheid een kwaliteit worden en hoeft het geen valkuil te zijn.


 

kosten en aanmelding                                                                                                                                                                            De kosten voor een therapie/coachingstraject bedragen 70 euro per sessie. U krijgt daarvoor effectieve hulp op maat.

Via e-mail of door te bellen kunt u een afspraak maken voor een eerste gesprek.                                                                                   e-mail info@margoscreatievepraktijk.nl                                                                                                                                                   tetel telefoon 06-24111962