innerlijk kindwerk

Heel het kind in jezelf en je zult meer geluk ervaren
 
Heb jij in je kindertijd deuken opgelopen? Heb je te weinig aandacht/liefde gehad? Waren er ingewikkelde familierelaties waardoor jij niet kon zijn wie je eigenlijk bent? Ben je beschadigd en voel je dat dat nu nog steeds doorwerkt in je leven? Dan kan creatieve therapie/coaching helpen.

Je kindertijd is de meest kwetsbare tijd in je leven. Juist in deze periode lopen nogal wat mensen beschadigingen op. In een veilige omgeving gaan we middels creatieve opdrachten en ervaringsgerichte opdrachten terug naar die gebeurtenissen. Je wordt uitgenodigd om het verdriet, de onmacht of de boosheid te voelen. Daarna geef je het kind in jou wat het nog niet mocht ontvangen. Dat maakt dat je vrij wordt van het verlangen wat nog in jou was en van waaruit je handelde.

 

Praktijkvoorbeeld                                                                            Deze vrouw ziet de pijn van het kind in zichzelf, waardoor ze zichzelf alsnog als volwassene geeft wat het kind niet mocht ontvangen.

 

Afbeelding invoegen

Aanmelding en kosten                                                                                                                                                                             De kosten voor een therapie/coachingstraject bedragen 70 euro per sessie. U krijgt daarvoor effectieve hulp op maat.

Via e-mail of door te bellen kunt u een afspraak maken voor een eerste gesprek.                                                                                   e-mail info@margoscreatievepraktijk.nl                                                                                                                                                    telefoonnummer 06-24111962