werkgerelateerde problemen

Met plezier naar je werk gaan, dat wil toch iedereen.
 
Ervaar jij problemen op je werk? Wordt er niet goed naar je geluisterd? Dreig je burn-out te geraken, of ben je het reeds? Ervaar jij problemen met collega's of werkdruk? Deze vorm van coaching kan je bij staan zodat je weer het plezier in je werk her vindt.
 
Werk neemt een groot gedeelte van je tijd in beslag. Zonde om het daar niet naar je zin te hebben, niet blij te worden van je werk, of dat het te veel energie kost. Door bewustwording van wat er speelt en anders met de situatie om te gaan is er veel winst te behalen. Dit vraagt om te kijken naar jouw eigen blinde vlekken en automatische gedragspatronen en tevens naar je onder liggende overtuigingen. Creatieve en energetische coaching kan jou begeleiden in dit proces.
 
Werkwijze
Als je problemen op je werk ervaart, dan heeft dat grote invloed op je welbevinden. Middels ervaringsgerichte oefeningen gaan we inzichtelijk maken wat er precies speelt, wat dat bij jou triggert en hoe je daar efficiŽnt mee om kunt gaan. Soms mag je weerbaarder worden, soms mag je meer je gevoel weer geven of grenzen stellen. Jouw werk daagt jou uit om te groeien om anders met jezelf en de situatie om te gaan. Gezamenlijk kijken we wat er anders kan en nodig is met als doel de balans te herstellen.
 

  

   Afbeelding invoegen

 
Praktijk voorbeeld
Een vrouw die een conflict met haar collega had, werd zich bewust van het feit, dat het conflict kon bestaan door haar eigen onzekerheid. Deze oester met parel heeft de vrouw voor zichzelf gemaakt. Het hielp haar om minder onzeker te zijn.

 

Aanmelding en kosten                                                                                                                                                                                  De kosten voor een therapie/coachingstraject bedragen 70 euro per sessie. U krijgt daarvoor effectieve hulp op maat.

Via e-mail of door te bellen kunt u een afspraak maken voor een eerste gesprek.                                                                                   e-mail info@margoscreatievepraktijk.nl                                                                                                                                                            tel 06-telefoonnummer 06-24111962