Intence opleidingen - Margo's creatieve praktijk

Intence opleidingen: Coachingsopleidingen met het hart als kompas
 
Vanuit Margo's creatievepraktijk is er een scholingsaanbod voor coaches en therapeuten. Deze opleidingen en workshops zijn voor coaches, therapeuten en hulpverleners die hun vaardigheden uit willen breiden. Die zelf ook graag creatief, intuïtief en energetisch met klanten willen werken. Die efficiënter willen coachen. Die hun klanten ook willen begeleiden van denken naar voelen en die zelf ook willen leven met het hart als kompas. Voor coaches en therapeuten die zichzelf professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen. Spreekt dit jou aan dan is het opleidingsaanbod van Intence opleidingen wat voor jou.
 
'Problemen ontstaan in onze gedachten, je kan problemen niet oplossen op het niveau waarop ze zijn ontstaan". (Einstein) Binnen Intenceopleidingen leer je ervaringsgericht werken. Dat brengt je bij voelen. Je maakt dus de stap van denken naar voelen. Naar leven vanuit je hart. Op die manier kom je in contact met jouw intuïtie. Wanneer intuïtie het kompas is van jouw leven, zal je leven zich als vanzelf ontvouwen en weet je hoe je anders met jezelf, anderen en situaties om kunt gaan. Intence opleidingen zijn ervaringsgerichte opleidingen. Naast gesprekstechnieken leer je creatieve uitingsvormen, zoals tekenen, schilderen, kleien, meditatie, lichaamsgericht werken, familiopstellingen, voice dialoog, technieken uit NLP, spirituele methodes en energetisch werken.
 
Intence opleidingen zijn intuïtieve, energetische en creatieve coachingsopleidingen. Coachingsopleidingen waarbij het ervaringsgericht werken centraal staat. Je leert ervaringsgerichte methodes door ze zelf te ervaren en door ze zelf te oefenen op andere coaches/therapeuten. 
 
Het opleidingsaanbod van Intence Opleidingen bestaat momenteel uit:
  • 1ste jaar korte opleiding Creatief coachen, klik hier voor informatie
  • 1ste jaar Creatief coachen (kindercoaching) klik hier voor informatie
  • 2de jaar verdieping korte opleiding Creatief coachen, klik hier voor informatie
  • Opleiding Transformatie coachen. klik hier voor informatie
  • Workshops Creatief coachen, klik hier voor informatie
  • Workshop Coachen met chakra's, klik hier voor informatie
  • Supervisie, klik hier voor informatie
  • Deskundigheidsbevordering, klik hier voor informatie
 
 

   Afbeelding invoegen

 

Afbeelding invoegen

 
 
Aanmelding 
tel 06-24111962