aanbevelingen

Reactie docenten van de Kleine Tiki
Lieve Margo, Je site ziet er heel goed uit. Het is altijd fijn om het aanbod van een vakvrouw te zien. We zijn er trots op dat je op jouw eigen manier ook het gedachtengoed van de Kleine Tiki uitdraagt. Je maakt de wereld absoluut een stukje mooier met jouw praktijk. Het siert je dat je schrijft over je werk en zo ook handreikingen doet aan collega therapeuten, hulpverleners en coaches. Je bent eerlijk, echt, aandachtig, betrokken en geniet van het werk dat je doet. Dat is de basis van dit prachtige werk. We wensen jou heel veel succes met je praktijk en steunen je met heel ons hart.
 
Roeland Frank Hoefsloot en Vonne Hoefsloot-Janssen (directie van de Kleine Tiki, school voor kunstzinnig dynamisch coachen te Breda en Assen)
 
Reactie werkgever
Margo is een gedreven hulpverlener en coach. Ze heeft aandacht voor de persoon en diens omgeving. Margo is thuis in het ontwikkelen van methodieken en bedenken van oplossingen voor problemen die op haar pad komen. Margo heeft veel ervaring opgedaan in de hulpverlening. Haar warme uitstraling en mensgerichte instelling geeft vertrouwen aan kinderen en volwassenen. In de hulpverlening heeft ze onlangs een meisje begeleidt die zich moeilijk kon uiten over het geweld wat ze heeft gezien. Margo heeft creatief gewerkt met het kind. Het meisje kon daarna aan haar moeder vertellen wat ze heeft gezien en gevoeld. De begeleiding van Margo heeft het meisje geholpen om het geweld te verwerken en het heeft de moeder bewust gemaakt van wat het kind heeft gezien en ervaren. Margo heeft als senior hulpverlener veel collega's ingewerkt en ook stagiaires begeleid. In haar begeleiding is Margo coachend, duidelijk en gestructureerd. Ze ondersteund stagiaires niet alleen bij het uitvoeren van taken maar besteed ook veel aandacht aan emoties en gedachten die komen kijken bij het uitvoeren van een taak. Stagiaires zijn altijd zeer tevreden over de begeleiding en de school over de resultaten.
 
Müzeyyen Polat, manager hulpverlening st. Blijf van m'n Lijf ZHZ
 
Reactie werkgever
Margo is 17 jaar werkzaam bij de stichting Blijf van m'n Lijf ZHZ. Zij is een betrokken en kundige hulpverleenster. Haar cliënten geven dit in de evaluatiegesprekken ook aan: zij ervaren Margo als een goede hulpverleenster die er met name in slaagt om bij hen een veranderingsproces op gang te brengen. Een tweede sterke kant van Margo is haar talent voor het ontwikkelen van methodieken in het werken met kinderen. Zij is kortom een professional die met haar creatieve methodes iedere keer weer moeders en kinderen weet te bereiken en hen zo de noodzakelijke hulp te bieden.
 
Mw. drs. Willy Tiekstra, directeur Stichting Blijf van m'n Lijf ZHZ