Visie

Jij bent meer dan wat je doet

Visie

Ik werk holistisch. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de verschillende niveaus en de samenhang daar tussen. In het schema hieronder worden de verschillende niveaus genoemd.

 

Door de verscheidenheid aan opleidingen die ik gevolgd heb en mijn vele jaren ervaring, kan ik op ieder niveau therapie en coaching geven. Juist doordat er gekeken wordt naar het totaal en de samenhang daartussen, is dit een snelle en efficiƫnte manier van werken.
 
Weer worden zoals je bedoeld was
Als kind word je geboren als een onbeschreven blad. In de loop van je leven komen er krassen op het blad. Die krassen worden veroorzaakt door dingen die je mee maakt, maar ook door overtuigingen die je aanneemt. In mijn coaching en therapie richt ik me op dat onbeschreven blad, samen kijken we hoe je blokkerende ervaringen en overtuigingen los kunt laten zodat jij in vrijheid, rust en liefde kunt zijn, wie je altijd geweest bent.
 
Iedereen wil liefde, geluk en blijheid. Toch komen er regelmatig verdriet, boosheid en angst op ons pad. Door echt naar die negatieve gevoelens te kijken en ze te voelen, kun je ze loslaten. Ik ben van mening dat je niet meer alles hoeft op te rakelen of te herbeleven. Samen kijken we naar het gevoel wat jou blokkeert. Ik help jou om te stappen in wat je wel wilt. Ik begeleid die processen. Creatieve therapie en coaching helpt je om te veranderen.

Op een gelijkwaardige manier loop ik tijdelijk met je mee. De ervaringsgerichte werkwijze helpt je om los te laten wat je niet meer nodig hebt en brengt je in contact met jouw gevoel en onbewuste. Als dat zichtbaar wordt, is verandering mogelijk. Je weet je eigen antwoorden. Het helpt je om (weer) liefde, geluk en blijheid te ervaren. Het brengt je thuis bij jezelf en wie jij wilt zijn.

Het mooiste wat je kunt worden is: 'Jezelf'! Zonder ervaringen of overtuigingen die jou blokkeren.