Training - Margo's creatieve praktijk

  
Groeien in bewustzijn.......... om steeds meer te leven vanuit je hart
 
Zou jij ook willen groeien in bewustzijn, om beter met jezelf, anderen en situaties om te gaan? Zou je meer willen leven vanuit je hart en meer je intuïtie willen volgen? Of zou je jouw dingen willen delen met gelijkgestemden? Dan is een training van groeien in bewustzijn wat voor jou.

Groeien in bewustzijn
Groeien in Bewustzijn is het trainingsprogramma van Margo's Creatieve Praktijk. Bij Groeien in Bewustzijn werken we in veilige, kleine groepen  met elkaar aan onze eigen thema's. Door de ervaringsgerichte manier van werken ga je uit de modus van denken en kom je bij voelen. Daardoor krijg je inzicht in hoe jij anders met jezelf, anderen of situaties om kunt gaan. Ervaringsgericht kijken we met elkaar wat jouw volgende stappen kunnen zijn.
 
Het is fijn om deze dingen met elkaar te delen, om anders te leren kijken naar jouw patronen en overtuigingen en om gezamenlijk te groeien in bewustzijn. 
 
Methodes
Tijdens de trainingen/workshops wordt gebruik gemaakt van: Creatieve methodes, nlp, opstellingen, lichaamsgericht werken, energetisch werken en spirituele coaching. Ervaar wat een training of workshop voor jou betekent. Door je in gezamenlijkheid te verdiepen in een onderwerp, ervaar je jezelf en als je dat ervaart is verandering mogelijk.   
 
Groeien in bewustzijn heeft momenteel de volgende workshops en trainingen:
 
Het aanbod varieert, dus houd de agenda in de gaten. 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
Aanmelding 
e-mail: info@margoscreatievepraktijk.nl
tel 06-24111962