Referenties volwassenen

Referenties van mensen die bij mij in therapie waren
 
"Ik heb al heel veel therapeuten gehad, maar jij gaat verder waar anderen stoppen. Jij laat me echt voelen en daardoor kan het gevoel vertrekken".
 
"Ik dacht dat therapie zwaar zou zijn, maar jij leert mij om mijn verdriet te voelen en er blijdschap en liefde voor in de plaats te zetten".   
 
"Ik (vrouw van 42 jaar) ben bij Margo gekomen omdat ik iemand zocht die mij verder kon helpen bij het beter inzetten van mijn talenten op mijn werk. Margo heeft mij geholpen om andere kanten van mijzelf te leren kennen, interne blokkades op te lossen die mij in de weg staan en om beter met mijn energiehuishouding om te gaan. Margo voelt feilloos aan welke thema's op welk moment aan de orde moeten komen en kiest daar passende oefeningen bij. Omdat haar intu´te zo sterk is komt ze snel tot de kern van de zaak. De combinatie van haar sterke invoelende vermogens, doelgerichtheid en warme persoonlijkheid maken Margo's Creatieve Praktijk een veilige, aangename en effectieve omgeving om aan jezelf te werken".
                                                                                                          J.
 
"Ik heb veel aan de creatieve therapie gehad. Door het denken in beelden kon ik mijn problemen op een andere manier bekijken en kreeg ik er meer grip op. De therapie heeft mij geleerd meer aandacht te hebben voor de positieve dingen in mijn leven en bood mij een veilige omgeving waarin ik op een positieve manier naar mijzelf leerde kijken". 
 
        H.K 
 "Ik leerde bij Margo om weer te voelen en op die manier kon ik op een andere manier aan mijn problemen werken, dan er over te denken. Dit was echt een doorbraak voor mij. Jij leerde mij om mijn oude overtuigingen los te laten en mezelf oké te vinden. Daardoor kwam ik in contact met de liefde in mezelf. Ik heb Margo ervaren als professioneel, warm en betrokken en uiterst deskundig".                                                           
                                                                                                        M.H