relaties

Iedere relatie is een spiegel van wie jij bent
 
Als jij totaal van jezelf zou houden, hoe zouden dan jouw relaties er uit zien?
 
 
Omgaan met relaties
Loop jij tegen dingen aan in jouw relaties? Loopt het niet soepel tussen jou en je familie? Twijfel jij of je nog bij je man/vrouw wilt blijven? Weet je niet hoe je met je collega om kunt gaan?
Al deze vragen lenen zich om creatief en energetisch gecoacht te worden.
 
Visie                                                                                                                                                                                                                    Alles wat jij in jouw relaties tegen komt, heeft iets met jou te maken. Je eerste reactie is vaak dat je de ander wilt veranderen. Maar weet dat je de ander meestal niet kunt veranderen. Dus is het effectiever om jezelf te veranderen. Om zelf te leren anders met die persoon om te gaan.
 
Werkwijze                                                                                                                                                                                 Gezamenlijk kijken we waar jij tegen aan loopt in jouw relaties. We gaan op zoek naar het waarom van jou moeite met die persoon. Vaak zijn dat je eigen ervaringen of opvattingen (triggers), dus we kijken wat die moeite over jou te vertellen heeft.  We kijken hoe we dat kunnen veranderen. Zodat jij effectiever met jezelf en die ander om kan gaan.
 
 

Praktijkvoorbeeld

Een vrouw die een conflict met haar collega had, werd zich bewust van het feit, dat het conflict kon bestaan door haar eigen onzekerheid. Deze oester met parel heeft de vrouw voor zichzelf gemaakt. Het hielp haar om minder onzeker te zijn.

 

Afbeelding invoegen

 
 

Aanmelding en kosten                                                                                                                                                                            De kosten voor een therapie/coachingstraject bedragen 70 euro per sessie. U krijgt daarvoor effectieve hulp op maat.

Via e-mail of door te bellen kunt u een afspraak maken voor een eerste gesprek.                                                                                   e-mail info@margoscreatievepraktijk.nl                                                                                                                                                    tel 06-24111962